Group 2
Group 2
Group 2

Kjøl- og fryselager.

Proff Kulde tilbyr alle typer kjøl- og fryseanlegg. Vi fokuserer sterkt på bruk av naturlige kuldemedier med tilnærmet null GWP (CO2) og energiøkonomiske løsninger der våre styresystemer sørger for høy grad av automatikk og overvåking. Vi tilpasser anleggene etter behov, og anbefaler løsninger som vi ser vil fungere godt ut fra kundenes ønsker.

Line 3

Proff Kulde leverer forskjellige typer anlegg, alt fra CO2 splitt-uniter og mindre kjøle- og fryserom til store booster-anlegg for større kjøle- og fryseapplikasjoner. Både splitt- og booster-anlegg kan leveres for innendørs og utendørs montasje. Vi leverer også små kompakt-aggregater med R290 (Propan).

Egenskaper og fordeler:

CO2 kuldemedium har blitt et stadig mer naturlig valg for bruk i kjøle- og fryseanlegg.

CO2 er svært godt egnet for varmegjenvinning, fryseanleggene kan leveres med varmegjenvinning som opsjon

CO2PRO_Anlegg kan prosjekteres og dimensjoneres etter de fleste behov

Aktuelle lenker
Referanser

Proff Kulde leverte i 2019 nytt CO2PRO™FREEZE komplett fryseanlegg til fryselager hos Berg Seafood (L. Berg Sønner AS) i Svolvær.

Selskapet L. Berg Sønner ble stiftet i 1828, og har drevet sammenhengende med mottak, henging og foredling av fisk siden da. L. Berg Sønner produserer lutefisk etter egen oppskrift og det nye prisvinnende produktet gryteklar tørrfisk i porsjonspakker.

Berg Seafood

Proff Kulde innledet et samarbeid med Myre Fiskemottak i 2018, og leverte vinteren 2019 nytt CO2PRO™FREEZE Innfrysningsanlegg med blant annet to nye CO2 frysetunneller med en total kapasitet på over 50 tonn i døgnet.

Vi har også levert flere mindre frys- og kjøleanlegg til produsenten av ferskfisk, saltfisk og tørrfisk som ledes av Ted Robin Endresen.

Myre Fiskemottak

Leveranse av komplette kjøle- og fryserom til Lofoten Folkehøgskole i Kabelvåg.

Lofoten Folkehøgskole

Proff Kulde leverte høsten 2019 komplett CO2PRO_Freeze™ kjøle- og frysemaskineri til krabbebåten «Arctic Pioneer». Krabbefartøyet er hjemmehørende i Tromsø, og eies av Arctic Pioner AS. Polar Seafood Norway AS er medeier i rederiet.

Polar Seafood Norway AS

Leveranse av komplette kjøle- og fryserom til Svolvær Videregående Skole.

Aust-Lofoten videregående skole

Leveranse av komplette kjøle- og fryserom til Thon Hotel Lofoten i Svolvær.

Proff Kulde har de siste årene vært servicepartner med Thon Hotel Lofoten. I tillegg til å følge opp kjøl-/fryserom har vi levert diverse annet utstyr, samt utført nødvendig vedlikehold og reparasjoner på materiell og utstyr.

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten.

Thon Hotel Lofoten

Proff Kulde har levert nytt fryserom til Futurum Seafood AS sin lokasjon i Henningsvær.

Vi har tidligere levert hurtiginnfrysningsanlegg for innfrysning av vakuumpakket fiskefilet.

Henningsvær-selskapet startet i 2017 produksjonen av eksklusiv torskefilet i Henningsvær. Selskapet produserer og selger sine produkter under merkenavnet Vaag. Futurum Seafood eies av Futurum Capital AS i Oslo, eid av Harald Dahl.

Vaag Seafood

Leveranse av innfrysningsanlegg for innfrysning av tang og tare til makroalgeprodusenten Lofoten Blue Harvest.

Lofoten Blue Harvest er en dedikert produsent av den beste taren fra våre lokale stammer av arktisk tare, dyrket for å sikre høyeste kvalitet og en bærekraftig produksjon, slik naturen har skapt den, rå, smakfull og vakker.

Lofoten Blue Harvest AS