Group 2
Group 2
Group 2

Presse

Proff Kulde er flere ganger blitt omtalt i lokalpressen. I tillegg er det publisert saker om Proff Kulde på andre nettsteder. Her er en samling av lenker til artikler der vårt selskap eller våre produkter er omtalt.
Line 3

Presseomtaler

Proff Kulde er flere ganger blitt omtalt i lokalpressen. I tillegg er det publisert saker om Proff Kulde på andre nettsteder. Her er en samling av lenker til artikler der vårt selskap eller våre produkter er omtalt.

Innovasjon Norge (Nyhetsarkiv 2018)

Denne saken ble publisert hos Innovasjon Norge i etterkant av innovasjonsprosjekt der Proff Kulde designet og utviklet den første sjøvanns-varmeveksleren som er spesifikt bygd for kuldeanlegg.

Holder fisken kald med kjøleanlegg

The Explorer (Official marketplace for green tech from Norway)

The Explorer er et nettsted som presenterer grønn teknologi fra Norge, og kobler norske tilbydere av miljøvennlig teknologi med et internasjonalt marked. Proff Kulde er representert med vårt miljøvennlige RSW-system CO2PRO_RSW™.

Eco-friendly cooling system for smaller fishing boats

Lofotposten

Proff Kulde har de siste årene vært aktuell i flere saker i den lokale nyhetsavisen Lofotposten. Vi er også blitt benevnt i flere saker som omhandler kunder vi har levert våre produkter til. De fleste av disse nyhetssakene er Plussaker(+) som krever abonnement. Vi har lagt linker til aktuelle artikler i seksjonen til høyre.

Våganavisa

Her er en lenke til en nyhetssak som ble publisert i lokalavisen Våganavisa 1. september 2020 (Saken krever abonnement).

Proff Kulde - Ukens bedrift i Våganavisen

Proff Kulde - Ukens bedrift i Våganavisa (Sep 2020)

Aktuelle lenker
Referanser

Proff Kulde er én av totalt 5 bedrifter fra Vågan kommune som kan tittelere seg som Gasellebedrift 2020.

Dagens Næringsliv har kåret landets mest fremgangsrike bedrifter siden 2003. I år delte Proff Kulde æren av å bli Gasellebedrift med 4 andre selskaper fra Vågan kommune: Havbryn AS, Lofoten Elektro AS, Northern Alpine Guides AS og Småen AS.

Kriterier for gasellebedrifter

  • Levert godkjente regnskaper

  • Minst doblet omsetningen over fire år

  • Omsetning på over en million kroner første år

  • Positivt samlet driftsreultat

  • Unngått fallende omsetning

  • Vært aksjeselskap

DNGaselle

Tempia ble sertifisert av Stiftelsen Miljøfyrtårn 2. april 2020, og er stolte over å være ett av rundt 20 selskaper i Vågan kommune som har valgt å implementere dette som verktøy for miljøledelse.

Vi har de siste årene fokusert sterkt på innovasjon og bærekraftig miljøteknologi, og synes det var på tide å få på plass denne sertifiseringen!

Stiftelsen Miljøfyrtårn

RSW-løsningen til Proff Kulde ble i 2020 publisert på nettstedet The Explorer som er en markedsplass som kobler norske bedrifter med et internasjonalt marked.

På sikt har Proff Kulde ambisjoner om å levere sine kulde- og varmeanlegg også til internasjonale kunder.

Innovasjon Norge - Om The Explorer

Proff Kulde - produktomtale på The Explorer

Proff Kulde har gjennomgått en re-profilering og fremstår nå med en oppdatert grafisk profil som bedre representerer selskapet anno 2021. Vi har samarbeidet med lokale svært dyktige programmerere, designere og fotograf i utviklingen av nye websider.

Vi gleder oss over resultatet av dette arbeidet som er lagt ned med å få på plass et profesjonelt og gjennomtenkt uttrykk for selskapet vårt. Vi ønsker å takke selskapene Webium AS, SISU Design Lab og fotograf Espen Mortensen for fantastiske bidrag i reprofileringsarbeidet.

Webium AS - Kreativt digitalt webbyrå

SISU Design Lab

Fotograf Espen Mortensen