Group 2
Group 2
Group 2

Ressurser

Proff Kulde AS er en kuldeteknikk bedrift med hovedbase i Svolvær i Lofoten. Selskapet leverer produkter og tjenester til hovedsakelig selskaper innen fiskeri og industri. Proff Kulde AS ble stiftet i 2012, og har i dag 12 ansatte. Selskapet hadde i 2019 en omsetning på NOK 30,5 mill.
Line 3

Proff Kulde videoer

Trygg handel

Proff Kulde er opptatt av at vi skal være en trygg forretningspartner for våre kunder og leverandører. Proff Kulde har i dag god kredittverdighet, se vår kredittverdighet under levert av kredittopplysningsbyråene Bisnode og MyScore.

https://fflive.bisnode.no/999324622_NO_feb9a8e7-89d8-4c49-b716-c213d3abc095

https://dinrapport.myscore.no/logo/report/no/999324622

Aktuelle lenker
Referanser

Tempia ble sertifisert av Stiftelsen Miljøfyrtårn 2. april 2020, og er stolte over å være ett av rundt 20 selskaper i Vågan kommune som har valgt å implementere dette som verktøy for miljøledelse.

Vi har de siste årene fokusert sterkt på innovasjon og bærekraftig miljøteknologi, og synes det var på tide å få på plass denne sertifiseringen!

Stiftelsen Miljøfyrtårn

Proff Kulde er én av totalt 5 bedrifter fra Vågan kommune som kan tittelere seg som Gasellebedrift 2020.

Dagens Næringsliv har kåret landets mest fremgangsrike bedrifter siden 2003. I år delte Proff Kulde æren av å bli Gasellebedrift med 4 andre selskaper fra Vågan kommune: Havbryn AS, Lofoten Elektro AS, Northern Alpine Guides AS og Småen AS.

Kriterier for gasellebedrifter

  • Levert godkjente regnskaper

  • Minst doblet omsetningen over fire år

  • Omsetning på over en million kroner første år

  • Positivt samlet driftsreultat

  • Unngått fallende omsetning

  • Vært aksjeselskap

DNGaselle

RSW-løsningen til Proff Kulde ble i 2020 publisert på nettstedet The Explorer som er en markedsplass som kobler norske bedrifter med et internasjonalt marked.

På sikt har Proff Kulde ambisjoner om å levere sine kulde- og varmeanlegg også til internasjonale kunder.

Innovasjon Norge - Om The Explorer

Proff Kulde - produktomtale på The Explorer